Choď na obsah Choď na menu
 


VIAC OBJEMU JEMNÝM VLASOM

Jemné vlasy potrebujú výživné látky a ochranu, pretože sú vďaka svojej jemnej štruktúre veľmi citlivé.

1. Základná push-up starostlivosť
Šampóny na jemné vlasy zväčšujú ich objem. Obsahujú vitamíny, proteíny a rastlinné výťažky, ktoré im dodajú pružnosť a vitalitu. Pri jemných vlasoch je veľmi dôležité dôkladné opláchnutie a následné použitie studenej vody, ktorá podporí prekrvenie a nadvihne vlasy pri korienkoch.

2. Styling s efektom vzduchových vankúšikov
Moderné stylingové produkty na objem vytvoria medzi vlasmi malé vzduchové vankúšiky, vďaka ktorým vlasy vyzerajú bohatšie. Penové tužidlo nanášajte na vlhké alebo suché vlasy už od korienkov. Rovnomerne ho rozdeľte pomocou riedkeho hrebeňa.

3. Veľké natáčky môžu urobiť zázraky
Vlhké vlasy ošetrené sprejom alebo tužidlom natočte na veľké natáčky. Dajte pozor, aby ste zachytili aj špičky vlasov. Nahrejte sušičom a nechajte vychladnúť. Vlasy opatrne prečešte kefou s prírodnými štetinami alebo dotvarujte prstami..

4. Farebné pramienky dodajú objem
Svetlé alebo svetločervené pramienky oživia jemné vlasy. Zosvetľovač spôsobí jemné nadvihnutie účesu, ale ak si odfarbíte všetky vlasy, zaručene ich poškodíte.

5. Dokonalý strih
Polodlhý i krátky postupný strih dodá jemným vlasom objem. Aby si účes zachoval štruktúru, spodné vlasy by nemali byť príliš preriedené. Najvhodnejšou voľbou je po bradu dlhý, jemne prestrihaný bob s bočným pútcom alebo so strapatou ofinkou. Dôležité je pravidelné zastrihávanie raz za mesiac.

Viac informácií nájdete na http://www.relaxtv.sk/15-tipov-na-krasne-vlasy.html